PDA

View Full Version : Lack fo 3G network on Orange


civil eagle
22-02-2012, 02:05 PM
I have been without my 3G network for the last 3 to 4 days, is anyone else having this issue?

RednBlue
22-02-2012, 03:29 PM
No problems in Reading.

jamesc_24
22-02-2012, 03:31 PM
Been rubbish in Kent both mine and my GF phone :(

PauLo
01-11-2012, 11:46 AM
Having problems accessing my 3G today, anyone else having trouble?

TomEagle
01-11-2012, 11:51 AM
Having problems accessing my 3G today, anyone else having trouble?

My phone says I've got 3g but its not accessing the mobile data network.

knowlesyUCLA
01-11-2012, 12:12 PM
Same.

dowieslovechild
01-11-2012, 12:27 PM
Crap down in Lingfield. Ring them to let them know, otherwise they know no different. Tell them that you will not be paying your bill, you normally get a discount, I got 30 off last month. In fairness to Orange, they have invested millions into better training of customer service staff, whenever I call them I have found them to be really helpful

nellis
01-11-2012, 01:09 PM
Yeah mine's been poor since the day they launched 4G. Coincidence?

Iphone usually self destructs 1 month after the guarantee runs out too, around the time the next model launches.

#conspiracy theory...

dowieslovechild
01-11-2012, 01:13 PM
Yeah mine's been poor since the day they launched 4G. Coincidence?

Iphone usually self destructs 1 month after the guarantee runs out too, around the time the next model launches.

#conspiracy theory...

It is no coincidence. They are upgrading the masts as they integrate T-Mobile with Orange and also as they roll out 4G. I know this as the girl I get the train with each morning is the PA to EE's CEO. She told me that they will experience problems as they roll things out and because everything is moving so quickly, but customers need to come forward, to alert them about reception problems.

PalaceMonkey
01-11-2012, 01:25 PM
my 3G on o2 has been much better since all the 4G furore.

Russ_uk
01-11-2012, 03:35 PM
Been rubbish in Kent both mine and my GF phone :(
Crap in my part of kent too. But I'm the process of switching to Ovivo as they use the vodafone network and have much better coverage in my neck of the woods.

disco mixx kidd
02-11-2012, 03:11 PM
apparently theyre givin over network to 4g so 3g will be all over the place for awhile-thats from EE